Doelebar

Over ons

Over de doelebar

3392_10151176429259540_103753360_n

De Doelebar is een gezellige scholieren-, studenten- en plattelandscafé, waar je van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat heerlijk kunt zitten voor een lekker bakje koffie, thee of gewoon een biertje. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg, dat is de mentaliteit van de Doelebar. In tegenstelling tot een hoop andere kroegen kan je elkaar in de Doelebar nog wel verstaan.

Wij draaien doorgaans poprock en jaren 80/90 muziek. Wij hoeven niet te stunten om goedkoop te zijn (en te blijven)!Kortom: de Doelebar is de ideale kroeg om een prima avond door te brengen.

Spelletjesavond
Hoe vaak komt het niet voor dat je niemand hebt om spellen mee te spelen. Hoe vaak komt het niet voor dat als je wel iemand hebt die spellen spelen leuk vind, dat je geen spellen in huis hebt of gewoon een totaal andere smaak hebt.

Hoe vaak…komt het niet voor dat je liever spellen met z’n vieren speelt ipv met z’n tweeën, maar je kan geen ander spelkoppel vinden? Daarom: maandagavond Spelavond!

We gaan we uit van een aantal basis spellen, waaronder spellen zoals Kolonisten van Catan en Risk. Basis spellen zullen dus continue aanwezig zijn Dus: iedere maandag vanaf 20.00 Spelavond uur. ervaar zelf de gezelligheid van het ouderwets spelletjes spelen!

Er is geen dresscode en leeftijd maakt niks uit. Er is alleen één hele belangrijke regel: Geen Fratsen! Ben je een kloothommel? Dan vlieg je eruit. Hierdoor blijft de sfeer goed en ik heb daarom ook nog nooit een vechtpartij meegemaakt.

doelebarteam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *